Dijetetika

Savremeni način života jako utiče na naš  način ishrane. Vrlo često zbog posla koji obavljamo, posežemo za nezdravim namirnicama i brzom hranom. Naš subspecijalista ishrane za zdrave i bolesne ljude – vrhunski stručnjak u ovoj oblasti izradiće Vam dijetu shodno Vašem stilu života kako biste na zdrav način skinuli višak kilograma i postigli željene rezultate.

Takođe, ukoliko bolujete od hipertenzije, dijabetesa,  kao i od povišenog holesterola, ishrana može znatno poboljšati Vaše zdravstveno stanje, čak i otkloniti date zdravstvene probleme, ali od izuzetne važnosti je da se obratite stručnom licu – lekaru koji se bavi ovom oblašću, kako bi Vaša ishrana bila pravilno usmerena.

Ishrana je bitna i trudnicama, kako bi se plod pravilno razvijao i kako ne bi došlo do rizičnog visokog pritiska ili dijabetesa u trudnoći, a i sportistima kako bi pravilno izgradili mišićnu masu i nadoknadili sve makroelemente koje izgube tokom treninga.

U AMD MEDIC CENTRU dostupni su Vam različiti testovi na nutritivne alergene:

  • Test na 20 namirnica
  • Test na 90 namirnica
  • Test na 350 namirnica

Za sve informacije kontaktirajte naše osoblje, koje će Vas detaljno uputiti u vrste namirnica koje su predvidjene ovim testovima.