AMD MEDIC CENTAR

Poštovani klijenti AMD MEDIC CENTRA,

Velika mi je čast i zadovoljstvo što ste nam pružili priliku da baš mi vodimo računa o Vašem zdravlju i drago mi je da sa Vama mogu da podelim našu priču.

AMD MEDIC CENTAR nastao je nakon dve godine upornog, predanog i iscrpnog rada kako bismo pacijentima na jugu Srbije pružili najviši nivo zdravstvenih usluga. Naš inovativni koncept poslovanja u domenu pružanja medicinskih usluga se potpuno razlikuje od koncepata na koje ste navikli, a u to ćete se uveriti na samom ulazu naše klinike, gde će vas dočekati ljubazno osoblje, koje će Vam pružiti sve informacije i koje će do samog izlečenja brinuti o Vašem zdravlju.Na svemu smo posvećeno radili kako bismo ispunili visoke standarde u domenu pružanja zdravstvenih usluga.

Vizija našeg Centra ogleda se u pružanju zdravstvenih usluga najvišeg kvaliteta kroz kontinuirano napredovanje naših zaposlenih i potpunu posvećenost pacijentu.

Naš tim odabranih lekara, izuzetno uspešnih i profesionalnih, biće Vam uvek na usluzi da Vas informiše, objasni, uputi i da stručne savete koji su Vam potrebni na putu izlečenja, jer je naš koncept baziran na dugoročnom odnosu u čijem ste središtu Vi i Vaše zdravlje. 

Naša klinika uživa veleki respekt lekara koji rade u vodećim zdravstvenim ustanovama naše zemlje, upravo je to i razlog što veliki broj naših lekara – kosultanata dolazi iz ustanova kao što je Vojnomedicinska akademija, Institut za onkologiju i radiologiju iz Beograda, Institut za pneumoftiziologiju iz Sremske Kamenice, Klinički centar Niš itd.

Naš AMD MEDIC CENTAR već veliki broj naših zadovoljnih pacijenata naziva CENTROM ZDRAVLJA, jer su upravo na našoj klinici našli rešenje za svoje dugogodišnje zdravstvene probleme i rado upućuju svoje najbliže da i oni isto učine, a to je najveća potvrda našeg kvalitetog rada na kome insistiramo i to nam je ogromna satisfakcija da nastavimo da budemo još bolji i kvalitetniji u onome što radimo.

Na kraju, misija našeg Centra je da postane lider u struci postavljanjem standarda kroz stručnost, profesionalnost i odnos prema pacijentu, stoga budite uvereni da će naš tim neprekidno raditi na svom daljem usavršavanju i da ćemo uvek biti potpuno posvećeni Vašem zdravlju kako bismo opravdali poverenje koje ste nam ukazali.

S poštovanjem,
Vaš AMD MEDIC CENTAR